Edustava auto kuvauksiin tai häihin?

Posted by | Uncategorized | No Comments

Vuokraaferrari.com tarjoaa tällä kesäkaudella 2017 urheiluautovuokrausta edustukseen ja promootioon. Still -kuvaukset, videotuotannot, häät, sekä muut juhlat ovat meidän sydäntämme lähellä.

Tällä hetkellä tuotteinamme:
Ferrari F430, punainen ulkoväri, beige nahkasisusta
Ferrari Testarossa, punainen ulkoväri, beige nahkasisusta
Maserati Granturismo, harmaa ulkoväri, musta nahkasisusta.

Muunlaista vuokrausta voimme tarjota valitettavasti hyvin rajoitetusti. Odotamme yhteydenottoasi yllä mainituissa tarpeissa!

25

Olisiko vuosi 2016 hivenen vauhdikkaampi?

Posted by | Tapahtuma, Vuokraaminen | No Comments

Vuokraa Ferrari suuntaa vauhdilla vuoteen 2016! Sivustomme saavutettua täysi kukoistuksensa, olemme valmiit tulevaan urheiluautokauteen. Joko ensi vuonna on sinun vuorosi nautiskella Ferrarin ratissa? Entä sopisiko Lamborghini yrityksenne henkilöstöpäivän vetonaulaksi? Kesän 2016 vuokrakalustomme rakentuu parasta aikaa, nyt on oikea hetki varata tulevan kesän kohokohtasi!

ferrarilogo

Vuokraa Ferrari avasi uudet kotisivunsa

Posted by | Vuokraaminen | No Comments

Vuokraaferrari.com on järkevä tapa päästä kokemaan elämyksiä aidon urheiluauton penkillä. Sivujamme rakennetaan vielä, mutta valmista on hyvin pian. Ole rohkeasti yhteydessä ja kysy! Räätälöimme mielellämme jokaisen mieltymysten ja budjetin mukaisen kokonaisuuden. Urheiluauton vuokraus on loistava idea esimerkiksi häihin, merkkipäiviin tai promootiotarkoituksiin.